Najnoviji katalog

30000
ARTIKALA
1300
ZAPOSLENIH
25
MARKETA
17
BENZINSKIH PUMPI
8
AUTOPRAONICA
1
VELEPRODAJA

Belamionix jedan je od većih domaćih trgovinskih lanaca sa sa razrađenom sopstvenom distribucijom preko 10 000 artikala čiji smo direktni uvoznici iz Kine,Indonezije,Turske i Indije.Naša najznačajnija i najopsežnija djelatnost je maloprodaja proizvoda široke potrošnje.Našim kupcima obezbjeđujemo široku i kvalitetnu ponudu proizvoda za svakodnevnu upotrebu koje će pronaći u hipermarketima.

bela

Hipermarketi su dio naše kompanije na koji smo najviše ponosni, a koji vam nude vrhunsku uslugu, prijatnu kupovinu, atraktivan ambijent i kvalitetne proizvode po izuzetno povoljnim cijenama. Našu bogatu ponudu čine i proizvodi iz asortimana delikatesa, mliječnih proizvoda, pića, kozmetike, dječije opreme, sve za kućne ljubimce.U skladu sa Vašim potrebama vodili smo se idejom da kupovinu učinimo ritualom koji Vam neće oduzimati dragocjeno vrijeme.

hiper

U našim supermarketima potrošači mogu da kupe sve od egzotičnog voća, povrća i svježih salata, do proizvoda sa odjeljenja prirodne kozmetike, što vam omogućava potpuno nov doživljaj kupovine. Specifičnost ponude čini raznovrsnost artikala. Raj za gurmane predstavlja ponuda odjeljenja delikates proizvoda i veliki izbor austrijskih, italijanskih, holandskih i paških sireva.

market

Na našim benzinskim pumpama na raspolaganju su Vam sva naša goriva za maksimalnu efikasnost vašeg vozila.Sada, na našim novim stanicama imate kompletnu uslugu, u skladu sa najmodernijim rješenjima te vrste u svetu. Široki, komotni prilazi i  najmodernije crpke.

pumpa

Naša ponuda uključuje i samoposlužno pranje automobila uz funkcionalnost, vrhunsku hemiju i jednostavnost korištenja.Automatske autopraonice su prepoznate u cijelom svijetu.U našem regionu postavili smo 7 strojeva te smo potvrdili da uz dobar proizvod i brz servis imamo u ponudi proizvode kojima su kupci zadovoljni.

praona

Zastupništva


KONTAKTIRAJTE NAS

+387 49 74 60 96